גדר סינטטית זהו החלום שכל כל מי שהיה לו גדר מעץ ונמאס לו מתחזוקה
הגדר הסינטטית באה כמה אופנים או גדר wpc שזוהי גדר עץ עץ ופלסטיק ביחד או גדר של pvc שזוהי הגדר הלבנה שאנו מכירים.
ההבדלים בין הגדר הסינטטית היא במחיר ובנראות ומתאימה לסוגי לקוחות שונים.
גדר wpc-
גדר WPC זוהי גדר המורכבת ברובה מעץ משילוב פולימר אשר מעניקה אורך החיים גדול לגדר, מלבד הנראות של הגדר המגיעה במגוון רחב של צבעים ועוביים הצורך באי תחזוקה פשוט נותן לנו שקר ואנו יכולים להנות יותר עם הילדים.
גדר WPC העשויה מ65 אחוז עץ וכ35 אחוז פלסטיק מגיעה עם 20 שנות אחריות ללא צורך בטיפול שכולל צביעה ושימון מידי שנה כמו בגדר העץ .
גדר pvc-
זהו הגדר הפפולארית בקרב הגדר הסנטטית עצם היותה זולה מאשר רובה הגדרות, הגדר PVC המורכבת מ100 אחוז פלסטיק מגיעה אף היא עם 20 שנות אחריות ללא צורך בתחזוקה ובטיפול כלל.
המראה הפלסטי שלה לא מתאים לכל אחד לכן מומלץ לראות איך נראית הגדר לפניי הרכישה.
את הגדר הסינטטית ניתן להרכיב באלמנטים שונים ומגוונים באמצעות עמודים מעץ ואלומיניום אר נותנים לגדר יציבות וחוזק ומונעים מנפילתה.
כיום ניתן למצוא מגוון רחב של צבעים ואף ניתן לצבוע את עמודי הגדר הסינטטית בכל מיני צבעים וגוונים שונים ובכך ליצור לבית את התחושה שרציתם.
בסופו של דבר עוד לפניי שאנחנו נכנסים לבית אנחנו רואים את הגדר מבחוץ וככל שהגדר תהיה מעוצבת יותר ככה התחושה של הכניסה לבית תהיה יותר יוקרתית לכן אנו ממליצים להשקיע בגדר לאורך שנים בלי תחזוקה כלל כי כמו שאנחנו מכירים רוב הישראלי לא משמנים וצובעים כמו המומלץ פעמיים בשנה את הגדר ולכן הגדר מעץ הוא אינו מתאים לכל אחד ולא לקוח.
מחירי הגדר סינטטית:
מחירה של הגדר הסינטטית מאוד משתנה בהתאם לסוגה ולעמודים ניתן היום לקנות סט של גדר סינטטית אשר מגיעה עם עמודים מאלומניום, כיפות, ולוחות עץ בגדלים שונים
את הגדר הזאת ניתן להרכיב באופן עצמאי ובכך לחזור אלפיי שקלים בהתקנת הגדר הסינטטית
אם אנו בכל זאת רוצים שבעל מקצוע ירכיב לנו מחירי חומרי הגלם לגדרות סינטטית הוא נע בין 200 שקלים ועד 600 שקלים למר מרובע.
התקנת הגדר
לגדר הסינטטית התקנה פשוטה וקלה שכל אחד או אחת יכולים להתקין לבד וכמובן במידה ותרצו תוכלו להעזר בנו
על מנת להתקין גדר ישנם 2 אפשרויות או התקנה נפוצה כאשר יש חומה פשוט מחברים את העמוד לחומה או במידה ולא קיימת לנו חומה נחפור בור וניצק את העמודים לאדמה, מומלץ לחפור בוחר עמוק יחסית לפי אורך העמוד אותו אנחנו רוצים להכניס לאדמה על מנת שיהיה יציב לאורך השנים ולא יזוז במהלך הזמן.
במידה וקיימת לנו חומה עלינו לחלק את העמודים כל מרווח של 1-1.2 על מנת שיהיה יציב וחזק וליישר את כל העמודים ישר שהלוחות יהיו לאחר מכן יציבים .
לאחר העמודים שהתקנו או מברזל מגלוון או מאלומיניום ניתן יהיה עלינו רק להשחיל את הקורות הגדר הסינטטית בתוך המסילות של העמוד ולהכניס בורג ישירות מהלוח לעמוד.
סוגי עמודים לגדר סינטטית:
העמוד הפופולרי ביותר זול עמוד מסילה המגיע עם שני מסילות אחת מימין ואחת משמאל ולאחר ייצוב שלו יש עלינו רק להשחיל את הלוחות פנימה, לגדר הסינטטית שלנו התקנה נסתרת ככה שתוכלו לקבל קליפסים הנכסים מציד לוח ומאפשרים רווח קבוע של 0.5 ס"מ בין הלוחות.
העמוד השני שגם הוא מומלץ הוא עמוד מרובע כזה שנחבר באותה שיטה אך הלוחות יחוברו אליו באמצעות ברגים ישירות , לפניי הכנסת הבורג מומלץ להכי שקע מקדים כמו כן עלינו לדעת כי צד אחד של הלוח יהיה יפה ומצד שני נראה קודם את העמוד ורק ולאחר מכן את הלוח.
העמוד השלישי והיקר זהו העמוד אלומיניום אשר מגיע עם מסילות משני צדיו וההתקנה גם פה היא בצורת השחלה.
- את העמודים ניתן לקבל במגוון רחב של צבעים ומידות שונות.
- לכל העמודים יש אפשרות לעשות פינה או עמוד מסילה מימין או משמאל לפניי בקשה